??

När en kille säger att man kan lita på honom, kan man lita på honom då ? han har ju int visat nåt annat ännu, och det är ja glad över, men ändå..ja känner mig osäker på han bara för att ja har vart med om det förut o sen är det nog lite det att ja har dåligt självförtroende :/ men ja vill känna mig säker på han, men det är svårt :/ hur gör man för att glöma det som hänt o gå vidare innan det förstör det förhållande man är i nu ? för det vill ja verkligen int :o ja ÄLSKAR verkligen thomas jätte mkt, oerhört mkt och tänker int låta NÅT/NÅN få förstöra för oss, men detta tänkande tär på mig o rädd för att det blir för mkt o vad händer då ?

xoxo -

Kommentarer
Postat av: Linda

Så länge en person inte har gett en någon anledning att misstro henne/honom måste man ju lita på den. Vet att det är svårt, är likadan själv men man måste för annars går man under till slut om man ska gå och oroa sig.

Puss o kram min underbara vän

2009-01-27 @ 15:20:24
URL: http://skafferitjuv.blogg.se/
Postat av: ☆ ☆ ☆ ♥ M@rie ♥ ☆ ☆ ☆

Om han nu inte visat dej att du ska behöva oroa dej för något av de du blivit drabbad av innan så behöver du ju inte göra de heller..

Å de hela blir ju inte bättre av att du går å tänker å tror en massa de kan tära på ett förhållande om de är så ..

Släpp allt å låt detta vara en NY start även för DEJ med tillit för den du mer lever med ..

Gemför inte honom med alla andra NÖTTER som finns där ute som du nu undkommit.

Ge dej sj en chans att VÅG vilja tro på hans ord ..

Menar du kan ju LÄSA honom å se små tecken på honom om de skulle vara så att han ljuger om något ..

GE dej sj chansen att slippa allt skit du en gång varit med om redan å med de menar jag att du ska glöma de som varit å se på framtiden med HONOM du nu har å sattsa 100% på att ha de så bra som du inte haft med dom andra som svikit dej ..





mvh

2009-01-28 @ 14:45:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0